Flexmedewerker Nachtdienst (Oproepbasis, Baarn)

Ben jij een gek op koffie en heb je kennis van uiteenlopende doelgroepen, dan is flexmedewerker in de nachtdienst misschien wel iets voor jou. (Thee drinken mag natuurlijk ook).

Wat ga jij doen

Je ondersteunt en begeleidt als nachtdienstmedewerker je cliënten met een verstandelijke beperking tijdens de late avond- en nachttijden. Je vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk zelf doen en handelt vanuit de visie dat de nacht bedoeld is om te slapen. Je loopt rondes over locatie Nieuwenoord in Baarn.

Met behulp van domotica houd je als nachtdienstmedewerkers de zorg- en begeleidingsbehoefte van de cliënten op de locatie en in de regio in de gaten. Als erom gevraagd wordt, verricht je op afroep ondersteunende, begeleidende, verzorgende en verpleegkundige werkzaamheden, gericht op het psychische, somatische en sociale welbevinden van cliënten volgens afspraken uit het persoonlijk plan. Bij calamiteiten handel je volgens de daarvoor geldende protocollen.

Ik werk hier graag, omdat ik een hart heb voor werken met mensen, of ze nu verstandelijk beperkt zijn of niet... Ik vind interactie tussen mensen prachtig om te zien.
Ruurd Leenders | Begeleider bij Amerpoort en daarnaast freelance filmmaker

Waar kom je te werken

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zon 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Je komt te werken in het team met begeleiders Nachtzorg. Je werkt met je team gedurende de nacht zelfstandig zonder toezicht of aanwezigheid van een leidinggevende. Je bedient alle doelgroepen met elk hun specifieke begeleidingsbehoefte. Jij weet als geen ander hoe je kunt aansluiten op de vragen die 's nachts bij deze verschillende doelgroepen kunnen ontstaan.

Wij vragen

 • Je hebt een relevante afgeronde minimaal MBO opleiding niveau 2 of 3 (SPW, MMZ of Verzorgende).
 • Je hebt ervaring in de zorg.
 • Je hebt ervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je hebt affiniteit met het werken tijdens de nacht.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden zoals tact, humor, hulpvaardigheid, invoelend vermogen en intermenselijke zorg.

Wij bieden

 • Een jaarcontract van 0-36 uur per week op oproepbasis, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Afhankelijk van je ervaring en opleiding kom je in dienst in de functie van Assistent Begeleider óf Begeleider:
  • Als Begeleider: Een salaris van min. 1.731,- en max. 2.574,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Als Assistent Begeleider: Een salaris van min. 1.643,- en max. 2.449,- (FWG 30) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Bea Brouwer (Coördinator Flexbureau) op tel. 035 - 647 5275.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 24 juli 2017. De eerste gesprekken zullen gedurende de looptijd van deze vacature plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.