Als organisatie voorop lopen

Amerpoort heeft veel expertise in huis. Zo lopen wij voorop in de begeleiding van moeilijk verstaanbaar gedrag, maar ook op het gebied van gezinscoaching en verpleegzorg voor ouderen.

Ongeveer 2450 mensen met een verstandelijke beperking doen een beroep op Amerpoort. Omdat geen mens hetzelfde is, heeft iedereen behoefte aan een andere vorm van ondersteuning. De één vraagt 24 uur verzorging per dag, de ander wil af en toe begeleiding bij dagelijkse bezigheden. De één wil leren omgaan met geld, de ander heeft ondersteuning bij de opvoeding nodig.

Amerpoort bestaat zestig jaar en heeft veel expertise in huis. In de zorg voor mensen met een ernstige (meervoudige) verstandelijke beperking zijn we koploper. Net als in de begeleiding van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Ook op het gebied van gezinscoaching en verpleegzorg voor ouderen lopen we voorop.

Daarnaast zet Amerpoort sinds 2016, door middel van het expertise team Cliënt, Internet en Sociale Media, zich actief in om de digitale vaardigheden van cliënten, medewerkers en verwanten te vergroten.

Amerpoort: wat is voor jou een goed leven?

Samen werken aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Dat is de missie van Amerpoort. Aan de hand van onze klantwaarden Welkom, Kleurrijk, Meedoen, Veilig & vertrouwd en onze werkwaarden Open, Ondernemend, Samenwerkend en Nieuwsgierig geven cliënten, verwanten en medewerkers van Amerpoort antwoord op de vraag: wat is voor jou samen werken een goed leven?

Mijn passie, mijn werk.

“Wat ik het mooist vind aan mijn baan is werken met gevoel en beweging. Niets is een trucje.”

Bekijk het verhaal van Ulco, Begeleider