Ontwikkelingsmogelijkheden

Als professional laat jij cliënten groeien. Maar zij jou ook! In je werk én als mens. Leren doe je elke dag. Bij Amerpoort krijg je veel verantwoordelijkheid en is er volop gelegenheid om je verder te ontwikkelen. Wij luisteren naar wat jij wil. Je kunt je specialiseren, doorgroeien en op allerlei verschillende werkgebieden ervaring opdoen. Zo blijft jouw werk spannend en uitdagend.

Vakinhoudelijke trainingen


Of je nu net start als begeleider of al jarenlang ervaring hebt, leren kan iedereen! Volg een basisopleiding, bijvoorbeeld over moeilijk verstaanbaar gedrag, ouder wordende cliënten of een licht verstandelijke beperking. Of ga de diepte in met een training die je alleen of samen met je team kunt volgen, zoals over autisme, het signaleren van middelengebruik, forensische zorg of psychopathologie bij cliënten met een licht verstandelijke beperking. En natuurlijk doe je leren niet alleen in het klaslokaal. Het is een leuke mix van e-learning, klassikale lessen én leren in de praktijk.

Andere trainingen
Bij Amerpoort kun je kiezen uit vele trainingen die jou verder helpen als professional. Verbeter je communicatie- en samenwerkingsvaardigheden, ga aan de slag met je timemanagement of leer hoe je met diverse Microsoft-applicaties werkt.

Co-trainer
Het allermeest leer je natuurlijk in de praktijk, van cliënten zelf. Daarom krijg je als begeleider regelmatig de kans om als co-trainer mee te doen in trainingen en jouw ervaring en kennis te delen met anderen.

Jouw plek bij Amerpoort

“Na twee jaar als begeleider gewerkt te hebben, kon ik coördinerend begeleider worden. Ik kreeg de kans om eerst te kijken of ik het leuk vind en of het bij mij past.”

Bekijk het verhaal van Mieke, Coördinerend begeleider