Open sollicitatie

Wij ontvangen graag jouw open sollicitatie!

Wil jij werken bij Amerpoort, maar weet je niet goed waar? 

Leuk dat je de website van Amerpoort bezoekt! Bij Amerpoort hebben we veel mogelijkheden om te werken. We hebben diverse doelgroepen en zo'n 200 locaties. We kunnen ons voorstellen dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken op welke locatie je het liefst wil werken.
We maken je het daarom graag wat makkelijker.

Onze recruiters vinden het erg leuk om met je in gesprek te gaan. Tijdens dit gesprek gaan we oriënteren waar je blij van wordt. We kijken naar jouw kwaliteiten en hoe dit aan kan sluiten bij de mogelijkheden die Amerpoort heeft. Het is daarnaast voor jou een mooie kans om te kijken of jij blij wordt van Amerpoort!
 

Over Amerpoort

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. We bieden verschillende woonvormen, dagbesteding en dagopvang, vrijetijdsbesteding, logeermogelijkheden, ondersteuning thuis en in de wijk, medische zorg en expertise. Zo kunnen mensen met een verstandelijke beperking, net als ieder ander, meedoen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Bij Amerpoort werken we met verschillende doelgroepen. Mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG), mensen met een matig of licht verstandelijke beperking en soms ook bijkomende problematiek (MVB, LVB en LVB+) en mensen die ernstig verstandelijk meervoudig beperkt zijn (EMB). Welke doelgroep past het best bij jou?
 

Zingen wij dit lied binnenkort ook voor jou?

Neem gerust contact met ons op!

Uiteraard is het fijn als je als kandidaat werkervaring hebt, maar we realiseren ons ook dat je soms ergens moet starten. Heb je geen of weinig ervaring? Laat het ons dan ook gerust weten. Samen kunnen we kijken of er toch mogelijkheden zijn.

Bea Brouwer tel. 06 - 30 84 87 26
Dennis Gorissen tel. 06 - 30 63 20 76
Andrea van Diermen tel. 06 - 12 16 74 19
 

Mijn passie, mijn werk.

“Muziek maken is luisteren en improviseren. Dit geldt ook voor werken met cliënten. Als je de juiste toon weet te vinden haal je het beste in elkaar naar boven.”

Bekijk het verhaal van Tim, Begeleider MVG