Assistent Begeleider Isengardplein 6-8 (24 uur, Baarn)

Vind jij het leuk om jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking te begeleiden, waarbij je je vooral richt op het behouden en ontwikkelen van hun vaardigheden? Reageer dan nu!

Wat ga jij doen

Jij biedt als Assistent Begeleider goede zorg en ondersteuning aan 12 jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Jouw begeleiding richt zich met name op structuur, het behouden en ontwikkelen van vaardigheden en zelfredzaamheid van de bewoners.

 • Je helpt met ondersteunende (huishoudelijke) werkzaamheden, met of zonder cliënten. Je kookt bijvoorbeeld het avondeten of doet boodschappen.
 • Soms begeleid en ondersteun je cliënten naar activiteiten of een bezoek aan de huisarts, tandarts of andere specialist.
 • Samen met de cliënt zorg je voor een opgeruimde kamer.
 • Je signaleert en bespreekt bijzondere situaties met je collega's.
 • Voor organisatorische taken draai jij je hand niet om. Binnen het team heb jij een aantal aandachtsgebieden (Denk aan veiligheid, roosteren of financiën. Dit soort taken verdeel je onderling, zodat je iets doet dat bij je past).
 • Je doet mee aan het werkoverleg met het team.
'Op Isengardplein 6&8 wonen leuke bewoners en werkt er leuk personeel. De omgeving is prachtig.'
Zoë | Bewoner Isengardplein 6&8

Waar kom je te werken

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Het samenwerken met collega's gebeurt in taakvolwassen teams (vergelijkbaar met zelfsturende teams, maar dan net een beetje anders). Alles draait hierbij om het nemen van eigenaarschap, zowel individueel als in je team. Als lid van het team heb je dus eigenaarschap en verantwoordelijkheid, maar ook ruimte voor creativiteit, om de taken samen in te vullen en uit te voeren.

Je komt te werken op locatie Isengardplein 6-8. Dit is een geschakelde woning (dat wil zeggen 1 huis met 2 voordeuren) Isengardplein 8 wordt bewoond door 6 volwassen bewoners. De begeleiding richt zich met name op ontwikkeling en zelfredzaamheid van de bewoners. De sfeer op deze woning is open en gezellig. De bewoners maken gebruik van klikik en een digitaal planbord.

Isengardplein 6 wordt bewoond door 6 jongvolwassen en volwassen bewoners. De begeleiding richt zich op het bieden van structuur, behouden en ontwikkelen van vaardigheden. Op de woning heerst er een sfeer van rust, voorspelbaarheid en warmte.

Je komt terecht in een team waarbij openheid en humor belangrijk is. De collega's zijn goed op elkaar ingespeeld, wat ten goede komt aan het ontwikkelproces van de bewoners en hun verwanten.

Wij vragen

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en een relevante afgeronde mbo-opleiding gericht op de Zorg (op minimaal niveau 2), bijvoorbeeld Helpende Zorg en Welzijn.
 • Je hebt ruime werkervaring met het werken met mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je vindt het geen probleem te werken in een onregelmatig dienstenpatroon (op deze locatie zijn géén slaap- of nachtdiensten).

Wij bieden

 • Werken in een taakvolwassen (zelf organiserend) team.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een contract van 24 uur per week met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Een salaris van min. 1.707,- en max. 2.546,- (FWG 30) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Annemieke Krikke (Clustermanager) op tel. 06 - 83 02 80 42.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met woensdag 20 februari 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Direct solliciteren

Je hebt nog 3 dagen om te solliciteren