Assistent Begeleider Mariaoordlaan 9 (20 uur, Baarn)

Er is een vacature ontstaan in één van de leukste teams en groepen van Amerpoort! Is zowel zorgen voor, als begeleiden jouw ding? Reageer nu!

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

De locatie waar je komt te werken, Mariaoordlaan 9 is een woning voor acht volwassenen waarvan 5 bewoners met met een ernstig verstandelijke en meervoudige beperking en 3 bewoners met een zorgvraag die meer gericht op de begeleiding is. De ontwikkelingsniveaus van de bewoners zijn dan ook verschillend binnen de woongroep.
Deze mooie ruime woning bevindt zich op locatie Nieuwenoord in Baarn. In Mariaoordlaan 9 heeft iedere bewoner een eigen slaapkamer. In de gezellige, gezamenlijke woonkamer brengen bewoners veel tijd samen door. De bewoners hebben een grote zorgvraag in de begeleiding en in de verzorging. Familieleden voelen zich nauw betrokken bij de cliënten. Zij spelen door middel van contact met de medewerkers van de woning en de persoonlijk planbespreking, een belangrijke rol in het leven van de bewoner. Zo blijft de familie goed op de hoogte van ontwikkelingen van bewoner en organisatie.

Ik ben niet de enige die hard aan het werk is, onze cliënten doen op hun manier net zo hard hun best.

Lydia Roering, Werkt bij Amerpoort als begeleider op een woning in Baarn

Wat mag je doen

Als Assistent begeleider biedt je de bewoners zorg en ondersteuning, zoals dat is afgesproken in het persoonlijk plan. Je doet verschillende ondersteunende (huishoudelijke) werkzaamheden, denk hierbij aan het bereiden van warme maaltijden voor de bewoners en het doen van boodschappen met of zonder bewoners. Met de bewoner zorg je voor een opgeruimde en nette omgeving. Soms begeleid en ondersteun je bewoners naar activiteiten of een bezoek aan de huisarts, tandarts of andere specialisten.

Binnen het team heb je een signalerende functie waarbij je bijzondere situaties registreert en rapporteert aan de verantwoordelijke collega. Net als je collegas ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van organisatorische taken binnen het zelfsturende (taakvolwassen) team. Je hebt hierin een of meerdere aandachtsgebieden. Ook doe je mee aan de werkbesprekingen binnen het team.

Er is een samenwerkingsverband met dagbesteding wat kan betekenen dat je met een opstartdienst op de woning begint en je dienst daarna doorgaat op de dagbesteding.

Hoe waarderen wij jou

  • Een contract van 20 uur per week, voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging;
  • Een salaris van min. 1.707,- en max. 2.546,- (FWG 30) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!
  • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Werken in een zelfsturend (taakvolwassen) team.

Wat breng jij mee

  • Een relevante afgeronde mbo-opleiding (minimaal niveau 2) op het gebied van zorg of begeleiding;
  • Enige werkervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke en meervoudige beperking;
  • Je hebt affiniteit met werken met mensen met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking en weet aansluiting te vinden bij deze doelgroep;
  • Het dienstpatroon is onregelmatig met dag-, avond-, en weekenddiensten en bestaan uit een wisselend aantal uren per dag. Denk hierbij aan 4-6 of 8 uurs diensten. Een dienst kan in combinatie zijn met dagbesteding.

Nog vragen of direct solliciteren?

Voor vragen over deze vacature kunt je contact opnemen met Henk Koelewijn 035-6475466

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 16 december 2019

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider