Begeleider Bombardonstraat (24 uur, Amersfoort)

Ben jij de begeleider die structuur kan bieden, optimistisch is, vanuit de cliënt denkt en werkt, overzicht heeft en weet van aanpakken? Dan is dit de vacature die je niet kan laten schieten!

Wat ga jij doen

Je biedt als Begeleider waar nodig goede zorg en ondersteuning aan in 10 volwassenen met een matig tot licht verstandelijke beperking, verdeeld over 2 woonhuizen. Per woning is de begeleidingsstijl verschillend, dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. De hulpvragen zijn uiteenlopend en mogelijkheden onbeperkt.

 • Je houdt in de gaten of de cliënt zich op die manier ontwikkelt, zoals in het persoonlijk plan staat. Daarbij signaleer en observeer je en bespreek je bijzondere situaties met de Coördinerend Begeleider.
 • Je ondersteunt de cliënten, zodat zij mee kunnen doen aan het dagelijks leven en een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.
 • Je levert input voor deze persoonlijke plannen, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je zorgt, samen met de cliënt, voor een opgeruimde en schone omgeving.
 • Voor organisatorische taken draai jij je hand niet om. Binnen het team heb jij een aantal aandachtsgebieden en verantwoordelijkheden. (denk aan veiligheid, roosteren of financiën).
 • Je neemt deel aan multidisciplinaire cliëntbesprekingen en werkbesprekingen.
 • Je staat proactief in je werk.
 • Je werkt met een digitaal planbord
 • Je weet het overzicht te bewaren, houdt van aanpakken en neemt initiatief.

Waar kom je te werken

Je komt te werken op locatie Bombardonstraat 133-135 en Bombardonstraat 137 dit zijn twee woonlocaties voor 10 volwassenen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking waarvan 4 het syndroom van down hebben. De leeftijd van de bewoners varieert tussen de 30 en 50 jaar.

De begeleiding bij Bombardonstraat 133-135 is aanwezig van 15.00 uur tot 10.00 uur de volgende ochtend. In de nacht is een slaapdienst aanwezig. In het weekend is er 24 uurs begeleiding.

De begeleiding bij Bombardonstraat 137 is van 7.00 uur tot 11.00 uur en van 15.15 uur tot 22.15 uur. 's Nachts kan er aanspraak gemaakt worden op de slaapdienst van Bombardonstraat 133-135.

Je komt terecht in een team dat Taakvolwassen werkt. Het team bestaat uit 9 medewerkers met ieder zijn/ haar eigen taken en verantwoordelijkheden. Er wordt nauw samengewerkt met verwanten en het netwerk van cliënten en de cliënten zelf. Werken in de dynamische driehoek is aan de orde van de dag

De bewoners van de Bombardonstraat zullen in het eerste kwartaal van 2020 verhuizen naar een nieuwe locatie op de Operaweg in Amersfoort. Samen met bewonders van locaties de Meerdonk en Etrog. Momenteel zijn daarvoor de voorbereidingen in volle gang. Samenwerking met de andere teams wordt meer en meer gezocht. Het team van de Bombardonstraat is op zoek naar iemand die deze uitdaging ook aan wil gaan.

Wij vragen

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en een relevante afgeronde mbo-opleiding gericht op de Zorg (op minimaal niveau 3), bijvoorbeeld MMZ.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal, non-verbaal als schriftelijk.
 • Het dienstenpatroon is onregelmatig; Slaapdiensten, dagdiensten, korte vroege of late diensten. Er wordt een flexibele inzet gevraagd.

Wij bieden

 • Werken in een taakvolwassen (zelf organiserend) team.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een jaarcontract van 24 uur per week. Met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Een salaris van min. €1.800,- en max. €2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Jeanet Brons, Coördinerend begeleider, op tel 06 - 57 33 30 76 of via email j.brons@amerpoort.nl.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 16 september 2019. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 19 september 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider