Begeleider Franciscus 24-32 upw Bosch en Duin

Altijd al in een Villa willen werken? Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen? Reageer dan snel!

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Je komt te werken op de locatie Franciscus, dit is een sfeervolle en huiselijke woonvilla gelegen in een bosrijke omgeving in Bosch en Duin. Op deze locatie wonen zeven kinderen met een licht of matige verstandelijke beperking in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Eén van de kinderen is alleen aanwezig in de weekenden en vakanties. Een aantal kinderen worden in groepsverband begeleid en anderen krijgen 1-1 begeleiding. Doordeweeks gaan de kinderen naar school, eenmaal thuis volgen de kinderen een dagprogramma en worden de kinderen betrokken bij huishoudelijke taken.

Op Franciscus wordt 24-uurszorg geboden, omdat de kinderen in de nacht zich ook veilig moeten voelen is er een slaapwacht aanwezig.

Naast de verstandelijke beperking hebben de kinderen ook nog andere problematieken zoals hechting, autisme en systeemproblematiek. Mocht het kind zich niet begrepen voelen en niet het vertrouwen ervaren dan kan dit zich uiten in moeilijk verstaanbaar gedrag(fysieke en verbale agressie).

Franciscus is een onderdeel van Christophorus, bij Franciscus krijgen de kinderen begeleiding vanuit een antroposofische visie. Lees hier meer over de visie van Christophorus

'Wat ik het mooist vind aan mijn baan is werken met gevoel en beweging. Niets is een trucje.'

Wat mag je doen

Je biedt vanuit een antroposofische visie begeleiding aan kinderen en je ondersteunt de kinderen in hun dagelijkse verzorging. In het begin ga jij een vertrouwensrelatie opbouwen met de kinderen. Je zorgt ervoor dat de kinderen, kind kunnen zijn en zich verder kunnen ontwikkelen.

Naast de zorg vervul jij ook meerdere persoonlijke begeleiderschappen van één van de kinderen. Er wordt gewerkt vanuit de driehoek. Vanuit de driehoek heb je intensief contact met de verwanten van de kinderen. De verwanten zijn zeer betrokken bij Franciscus.

Je komt in een team te werken die in ontwikkeling is naar een taakvolwassene team. Binnen het team worden de taken verdeeld. Zo kan jij je bezig gaan houden met onder andere de taak roosteren, financiën en/of veiligheid.

Hoe waarderen wij jou

  • Een mbo-opleiding richting zorg (Maatschappelijk zorg of verzorgende IG) minimaal op niveau 3
  • Je hebt ervaring in het begeleiden van kinderen met hechtingsproblematiek en Autisme.
  • In bezit van rijbewijs B is een Pre, zodat we leuke dingen kunnen doen met de kinderen
  • Je bent flexibel inzetbaar in zowel de avonden, weekenden en op feestdagen. Er wordt gewerkt met slaapdiensten en verschillende 3, 7, en 8 uursdiensten
  • Je bent bekend met de antroposofische visie, of je bent bereid je hierin te verdiepen en de visie te volgen.

Een fijne en gezellige sfeer vinden wij belangrijk. Maar het kan niet altijd gezellig zijn en daarom zijn we ook opzoek naar collegas die consequent kunnen zijn. Iemand die krachtig is en stevig in zn schoenen staat. Je kan gestructureerd werken en ook structuur bieden aan de kinderen.

Wat breng jij mee

Werken in een mooie en sfeervolle villa. Naast het werken in een enthousiast team die gericht is op ontwikkeling en een leuke werkomgeving bieden wij ook nog:

  • Een bruto maand salaris van max. € 2807,- bij 36 uur (FWG 40) en 8% vakantiegeld
  • Een jaarcontract van 24-32 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8.33%.
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een fiets- en sportregeling of extra verlof.
  • Ruime ontwikkel mogelijkheden via ILearn

Nog vragen of direct solliciteren?

Zie jij jezelf hier al werken? Reageer dan snel! We nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met:
Robin van den Brink coördinerende begeleider op Tel; 06-83127404 Of
Dennis Gorissen recruiter op Tel; 06-30632076

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider