Begeleider Hoenderberg 25 (20-24 uur, Amersfoort)

Voor een leuke woongroep binnen Amerpoort zijn we op zoek naar een enthousiaste Begeleider. Wil jij iedere dag met plezier naar je werk? En na een fijne werkdag met een voldaan gevoel naar huis? Hou jij van zorgen, hard werken en gezellig doen?

Wat ga jij doen

Voor een van de leukste woongroepen van Amerpoort zoeken we jou! Een Begeleider die houdt van zorgen, hard werken en gezellig doen.

Kom zeker eens kijken op Hoenderberg 25 in Amersfoort.

Op deze zorg intensieve groep proberen wij met de cliënten, verwanten en collega's er iedere dag een fijne dag van te maken.

Maak jij hier binnenkort deel van uit?

Ik ben niet de enige die hard aan het werk is, onze cliënten doen op hun manier net zo hard hun best.

Lydia Roering, Werkt bij Amerpoort als begeleider op een woning in Baarn

Waar kom je te werken

Op Hoenderberg 25 wonen 6 lieve, enthousiaste mensen. Zij hebben veel hulp nodig, zoals bij het douchen, aankleden, tandenpoetsen, bij het eten, het doen van activiteiten, wandelen en nog veel meer.

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Wij vragen

  • Een zorg gerelateerde opleiding.
  • Een flinke dosis enthousiasme.

Wij bieden

  • Een jaarcontract van 20-24 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
  • Een salaris van min. 1.800,- en max. 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
  • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Bel met één van de Begeleiders. Zij kunnen veel vertellen: Margo Mollink (op tel. 06 - 23 05 16 90) of Charlotte Rijnders (op tel. 06 - 28 59 32 73). Of per mail: ma.mollink@amerpoort.nl

Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteer dan uiterlijk 23 september 2019.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider