Begeleider Logeren en Thuisondersteunende Zorg (TOZ) (Max. 24 uur, Baarn, Amersfoort, Soest)

Wil je kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de weekenden en vakanties ondersteunen in de logeerhuizen of na school en op zaterdag bij hen thuis? Kijk dan snel verder en reageer!

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Bij cliënten thuis of in een logeerhuis. Dat zijn je werkplekken als Begeleider Logeren en TOZ. Wil je kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking in de weekenden en vakanties ondersteunen in de logeerhuizen of na school en op zaterdag bij hen thuis? Bij ons kun je een combinatie maken tussen Logeren en Thuisondersteunende Zorg. Maar je kunt ook kiezen voor één van beide functies.

'Nieuwsgierig hoe het is om te werken bij een logeerhuis? Bekijk dan hier een korte film.'

Wat mag je doen

Logeren
Amerpoort heeft verschillende logeerhuizen. Op dit moment hebben we vacatures op het terrein van Nieuwenoord en in logeerhuis Buitenhof in Amersfoort. Daar bied je in het weekend en in de vakanties zorg en ondersteuning aan kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. De logés komen één tot twee keer per maand. Ze worden op vrijdagmiddag gebracht door hun ouders en op zondag weer opgehaald. De groepen in de logeerhuizen bestaan uit ongeveer 8 kinderen en jongeren van 6 tot 25 jaar met een uiteenlopende zorgvraag.

Samen met een collega Begeleider zorg je voor adequate verpleging, verzorging en begeleiding, afgestemd op wie er komt logeren. Verder bied je een goed logeerklimaat, waarbij veiligheid, gezelligheid, structuur en overzicht voorop staan. Je onderhoudt contact met de ouders en andere belangrijke mensen uit het netwerk. Verder ben je met je team verantwoordelijk voor organisatorische taken, zoals financiën, dienstrooster, registratie en begeleiding van stagiaires en vrijwilligers.

Nieuwsgierig naar hoe het is om te werken bij een logeerhuis, bekijk hier een korte film. Klik hier voor een uitgebreide documentaire (17,5 min).

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline Verbokkem (Coördinator Logeren) op tel. 06 - 51 49 61 33.

TOZ
Bij de Thuisondersteunende zorg werk je bij de cliënten thuis. Je werkt nauw samen met de ouders in de verzorging en begeleiding van een kind met een beperking. Medische handelingen kunnen onderdeel zijn van de verzorging. De inhoud van het werk en de werktijden zijn zeer divers. Meestal werk je op naschoolse tijden en op zaterdag.

Cliënten zijn woonachtig in de provincie Utrecht en in 't Gooi. Vergaderingen, overleg en kantoorwerkzaamheden vinden vooral plaats op locatie Vosseveld in Soest. Ondersteuning krijg je van de Coördinator TOZ.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Francis van den Bos (Coördinator TOZ) op tel. 035 - 603 42 16.

Hoe waarderen wij jou

 • Je hebt een afwisselende en uitdagende baan.
 • Je werkt in een taakvolwassen (zelforganiserend) team.
 • Je hebt een contract voor max. 24 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Je krijgt een salaris van min. € 1.800,- en max. € 2.675,- per maand (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Je hebt gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Je wordt gestimuleerd 'sterk in je werk' te staan, o.a. door een gratis lidmaatschap van CultuurWerkt!

Wat breng jij mee

 • Je hebt een mbo-opleiding afgerond, gericht op de zorg.
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in de zorg.
 • Je hebt affiniteit met werken met kinderen en jongeren met een beperking en het gezin waarvan zij deel uit maken.
 • Je kunt structuur en overzicht bieden.
 • Je zet je in voor een goede samenwerking met ouders, therapeuten en andere betrokkenen.
 • Je bent je ervan bewust dat je ambassadeur bent van Amerpoort.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent flexibel, zowel naar de kinderen toe als in je werktijden.
 • Je bent daadkrachtig en houdt van zelfstandig werken.
 • Computervaardigheid is vereist.

Nog vragen of direct solliciteren?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over logeren kun je contact opnemen met Caroline Verbokkem (Coördinator Logeren) op tel. 06 - 51 49 61 33. Voor vragen over TOZ kun je contact opnemen met Francis van den Bos (Coördinator TOZ) op tel. 035 - 603 42 16.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Dit is een doorlopende vacature.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider