Begeleider Louis Armstronglaan (28-32 uur, Utrecht)

Lever jij graag specialistische zorg op een kleine afdeling met ouderen met een verstandelijke beperking en met dementie en/of verpleegzorgvraag? Bied jij kwalitatieve zorg én ondersteuning bij wonen en dagbesteding?

Wat ga jij doen

Je biedt als Begeleider zorg en ondersteuning aan 7 volwassenen / ouderen met een verstandelijke beperking met dementie en/of verpleegzorgvraag. De zorg en begeleiding zijn gericht op ondersteuning in het leven van de cliënt en daarbij bewaak jij de kwaliteit van leven van deze 7 cliënten. Je biedt zo nodig zorg in de laatste levensfase van deze 7 bewoners met ieder hun eigen zorgvraag. De cliënten krijgen op de locatie ook dagbesteding. Jij zorgt samen met je collega's voor een geschikt dagprogramma.

Locatie Louis Armstronglaan is ook een leerhuis, wat inhoudt dat er elke dag stagiairs meewerken op de locatie. Samen met je collega begeleiders, begeleid je deze stagiaires.
 • Je bewaakt de zorgvraag van de cliënt in relatie tot de afspraken uit het persoonlijk plan.
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen en je werkt met tilliften.
 • Je stemt de dagbestedingsactiviteiten af op de individuele cliënt.
 • Voor organisatorische taken draai jij je hand niet om. Binnen het team heb jij een aantal aandachtsgebieden (denk aan veiligheid, roosteren of financiën).
 • Je werkt samen met vrijwilligers, verwanten, stagiaires en AxionContinu (AxionContinu is een Woon-, zorg en Kenniscentrum, waar de locatie deel vanuit maakt).
 • Je neemt deel aan multidisciplinaire cliënt- en werkbesprekingen.
 • Je staat proactief in je werk.
Klik hier om een interview te lezen van twee verwanten met betrekking tot verpleegzorg op locatie Louis Armstronglaan.

Bekijk hoe het is om te werken op een verpleegzorg locatie.

Waar kom je te werken

Je komt te werken op Locatie Louis Armstronglaan in de wijk Terwijde in Utrecht. Je komt terecht in een klein team waarbinnen goed wordt samengewerkt. Deze locatie is gehuisvest in het Woon-, Zorg en Kenniscentrum van AxionContinu De Ingelanden. De locatie is een gesloten woning. Elke cliënt heeft een eigen kamer. Daarnaast is er een gezamenlijke woonkamer aanwezig, waar doordeweeks dagbesteding aan de cliënten gegeven wordt. De locatie heeft een nauwe samenwerking met de verpleegzorg locatie Kerkelanden in Vinkeveen. Het kan zijn dat je hier sporadisch een dienst werkt om van elkaar te leren, ervaringen op te doen en kennis te delen.

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zon 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Het samenwerken met collegas gebeurt in taakvolwassen teams (vergelijkbaar met zelfsturende teams, maar dan net een beetje anders). Alles draait hierbij om samenwerken. Als lid van het team heb jij een grote verantwoordelijkheid, maar ook ruimte voor creativiteit, om jullie taken samen in te vullen.

Wij vragen

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau en een relevante afgeronde mbo-opleiding gericht op de Zorg (op minimaal niveau 3), bijvoorbeeld Verzorgende, Verzorgende IG of Maatschappelijke Zorg.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring.
 • Je hebt ervaring met het verrichten van verpleegtechnische handelingen.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal, non-verbaal als schriftelijk.
 • Je bent een netwerker.
 • Je kan goed feedback geven én ontvangen.
 • Je houdt van aanpakken, maar verliest niet de details uit het oog.

Wij bieden

 • Werken in een taakvolwassen (zelf organiserend) team.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals de basis training ouderen.
 • Een jaarcontract van 28-32 uur per week (aantal uren in overleg), met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Een salaris van min. €1.800,- en max. €2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Cindy Panhuis, secretaresse op tel. 06 - 83 70 38 34.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 26 augustus 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider