Coördinerend Begeleider Oirschotlaan (28-32 uur, Zeist)

Heb jij zin om te werken in een gevarieerd team? Heb je affiniteit met het werken met volwassenen met een verstandelijke beperking? En staat bij jou de cliënt altijd centraal en kan jij hen een veilige leefomgeving bieden? Wordt onze nieuwe collega!

Wat ga jij doen

Jouw rol als Coördinerend Begeleider is tweeledig. Je bent allereerst verantwoordelijk voor de dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan 19 volwassenen / ouderen cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking.

Jouw tweede rol is een coördinerende team-rol die binnen Amerpoort coachend van aard is vormgegeven. Je zorgt dat werkzaamheden goed verlopen en collega's in hun kracht worden gezet en hun kwaliteiten kunnen ontplooien. Dit doe je door hen te coachen in hun werkproces en hen feedback te geven. Ook spreek je collega's aan en heb je daarover individuele gesprekken. Zorgvuldige communicatie is essentieel. Jij als Coördinerend Begeleider speelt daarin een belangrijke en coachende rol.

Als Coördinerend Begeleider zorg je samen met je team en de cliënten voor het operationeel draaiende blijven van jullie locatie en de opbouw van jouw team naar een taakvolwassen team.

 • Je werkt samen met gedragsdeskundige en clustermanager. Samen zorg je voor een goed leven voor de cliënten.
 • Je ondersteunt de cliënten, zodat zij mee kunnen doen aan het dagelijks leven en een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving.
 • Je coacht je teamleden onder andere in de uitvoering van de persoonlijke plannen van de cliënten.
 • Je motiveert en stimuleert je teamleden in de uitvoering, voortgang en kwaliteit van de zorg.
 • Je onderhoud samen met het team de contacten met onder andere verwanten en vrijwilligers.
 • Voor organisatorische taken draai jij je hand niet om. Binnen het team heb jij een aantal aandachtsgebieden (denk aan veiligheid, roosteren of financiën).
 • Je staat proactief in je werk.

'Werken bij Amerpoort is leerzaam. Dan in, dag uit. Je leert van de cliënten, van je collega's en van jezelf.'

Sanne Hoenderdos, Stagiaire bij de Oirschotlaan in Zeist

Waar kom je te werken

Je komt te werken op locatie Oirschotlaan 6b & 10/12. Dit zijn twee woningen voor volwassenen/ouderen met een matig tot licht verstandelijke beperking. De cliënten gaan overdag naar werk of dagbesteding. De begeleiding ondersteunt cliënten bij hun zelf opgestelde doelen en waar nodig bij dagelijkse bezigheden. Voor beide woningen is er 24-uurs begeleiding aanwezig.

Je komt terecht in een divers team met 12 collega's. Het is een taakvolwassen team wat aan zelfroosteren doet. Wij zoeken iemand die cyclisch, analyserend, enthousiast en gedreven te werk gaat. Ook heb je oog voor teamprocessen, methodisch werken en ga je systeemgericht te werk.

Wij vragen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een relevante afgeronde mbo-opleiding gericht op de Zorg (op minimaal niveau 4), bijvoorbeeld MMZ of SPW.
 • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring in het begeleiden van cliënten met een verstandelijke beperking.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel verbaal, non-verbaal als schriftelijk.
 • Je beschikt over coachende vaardigheden.
 • Er is sprake van een onregelmatig dienstenpatroon. Er zijn ook slaap- en nachtdiensten.

Wij bieden

 • Werken in een taakvolwassen (zelf organiserend) team.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, zoals een leergang voor Coachend coördinerend begeleiden of intervisie.
 • Een jaarcontract van 28-32 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Een salaris van min. €2.016,- en max. €3.084,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Een e-assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ton van Maurik (Begeleider) op tel. 06 - 10 96 82 80.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 1 juli 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider