GZ-Psycholoog (24-32 uur, Utrecht en omgeving)

Ben jij een enthousiaste GZ-psycholoog mét ervaring? Zoek jij geen standaard regiebehandelaarsfunctie, maar één met ruimte om te 'doen wat werkt'? Kom dan werken in ons team waar bevlogenheid, ontwikkeling en aanpakken centraal staan!

Wat ga jij doen

Als GZ-psycholoog bij het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling van Amerpoort maak je onderdeel uit van een enthousiast behandelteam dat volop groeit en zich specialiseert. Een team waarin plek is voor zowel generalisten als specialisten. Je vormt een behandelteam samen met collega GZ-psychologen, Orthopedagoog generalisten, Systeemtherapeuten, Cognitief gedragstherapeuten, EMDR-practioners, Psychomotore therapeuten, diverse vaktherapeuten, een Mindfulness trainer, een Psychiater, een AVG-arts en andere (para) medische behandelaren.

Samen bieden we diagnostiek en behandeling aan zowel externe als interne cliënten van alle leeftijden met zeer uiteenlopende problematiek. Variërend van diagnostiek bij het jonge kind tot behandeling aan moeilijk lerende volwassenen bij wie sprake is van trauma en persoonlijkheidsproblematiek. Het betrekken van het systeem is altijd van belang. Bij interne cliënten is samenwerken met onze collega-gedragsdeskundigen en betrokken begeleiders een belangrijk onderdeel van ons werk. Als werkbegeleider heb je, in samenwerking met de praktijkopleider, een rol in het vormgeven aan de opleiding en onderwijs van onze GZ-psychologen in opleiding.

Het betreft een afwisselende functie waarin je jouw kennis en ervaring inzet en verder ontwikkelt. Zowel in direct cliëntcontact, als door je betrokkenheid als regiebehandelaar.

De cliënten dagen mij elke dag weer uit. Om oplettend te zijn, out-of-the-box te denken, samen te werken, grenzen te verleggen, grenzen te stellen, alle cliches bij elkaar. Hoe lang ik hier nu ook werk, zij weten het soms toch weer voor elkaar te krijgen dat ik met mijn handen in het haar sta. En dat is oke, dat mag.

Ilona Oskam, Werkt bij Amerpoort als Begeleider

Waar kom je te werken

Je bent als GZ-psycholoog werkzaam voor het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling. Je werkt (in overleg) op verschillende locaties in de regio Utrecht, Soest, Baarn, Bosch en Duin en Amersfoort.

We werken in taakvolwassen teams, wat betekent dat er veel ruimte is voor inbreng over koers en beleid en het algemeen inhoudelijk beleid van Amerpoort. Als lid van het team heb jij een grote verantwoordelijkheid, maar ook ruimte voor creativiteit, om taken samen in te vullen. Het team van het CDB kenmerkt zich door korte en informele lijnen, innovatieve slagkracht en actiegericht werken.

Het CDB groeit en is continu bezig het hulpaanbod af te stemmen op de vraag van onze doelgroep. Zo wordt er momenteel bijvoorbeeld ingezet op het uitbreiden van specialistische traumaexpertise en het ontwikkelen van een groepsbehandelaanbod. We werken samen met het Expertisecentrum van Amerpoort, waar wetenschappelijk onderzoek en praktijkkennis (in de vorm van consultatieteams) gebundeld is en beschikbaar wordt gesteld binnen en buiten de organisatie.

Wij vragen

 • Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog met tenminste 3 jaar werkervaring.
 • Je hebt aantoonbare competenties op het gebied van begeleiding en supervisie, verworven door ervaring en/of opleiding. Hiermee ben je in staat collega's en GZ-psychologen in opleiding werkbegeleiding te bieden.
 • Je hebt ruime diagnostiekervaring specifiek gericht op persoonlijkheidsonderzoek (o.a. projectief materiaal), neuropsychologisch onderzoek en complexe vragen. Een opleiding tot EMDR- en/of cognitief gedragstherapeut en /of schematherapeut is een pré.
 • Je denkt en werkt systeemgericht.
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig, in ingewikkelde systeemproblematiek en in teamontwikkelingsprocessen: je weet de balans te bewaren tussen professioneel positie innemen en vanuit de rol van diagnosticus/behandelaar een team ondersteunen in het taakvolwassen uitzetten van adviezen.
 • Je kunt omgaan met weerstanden, tegenstellingen en conflict- en crisissituaties.
 • Je bent ondernemend, innovatief en ontwikkelingsgericht.
 • Je beschikt over een rijbewijs-B en hebt de beschikking over een auto.

Wij bieden

 • Een enthousiast team dat met plezier hulpaanbod realiseert en verder realiseert.
 • Een jaarcontract van 24-32 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Een salaris van min. € 3.505,- en max. € 5.296,- (FWG 65) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!
 • Zowel een aanstelling op basis van een tijdelijk contract als op ZZP-basis is bespreekbaar.

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Marije de Hoogd (Behandelaar) tel. 06 - 12 41 41 85 of Frijkje Atsma (Manager) tel. 06 12 74 94 80.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 23 september 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider