Huisarts voor gespecialiseerd gezondheidscentrum (16-24 uur, Baarn)

Lever jij graag op ontspannen wijze kwalitatieve huisartsenzorg aan een interessante doelgroep? Wil je geen declaratiedruk, maar wel je eigen spreekuur en je eigen patiënten? Kom met ons in contact!

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Sherpa en Amerpoort zijn twee organisaties die mensen met een verstandelijke beperking een thuis geven. Er wonen ongeveer 750 mensen op de terreinen. Per huis worden de 6-10 bewoners begeleid door verzorgenden en verpleegkundigen en gaan waar mogelijk naar een vorm van dagbesteding.


'Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.'

Wat mag je doen

Bij ons kun je je als Huisarts helemaal richten op de kwaliteitskant van de huisartsenzorg voor mensen met een verstandelijke beperking.

In het gezondheidscentrum wordt gewerkt met (huis)artsen, AVG, verpleegkundigen, kwaliteitsmedewerkers medicatie en bijzondere tandheelkunde. Daarnaast werken we in en rond het centrum met verschillende specialisten, paramedici, gedragsdeskundigen, een apotheek en medewerkers van de thuiszorgwinkel. Ook periodiek gehoor- en visusonderzoek worden gefaciliteerd.

De populatie cliënten is zeer afwisselend, ook in leeftijd en zorgvraag. Je hebt als huisarts de tijd en de ruimte om echt zorg te verlenen aan jouw patiënten. Als arts biedt je naast de curatieve zorg ook preventieve en palliatieve zorg.

Hoe waarderen wij jou

 • Goede samenwerking: huisarts en AVG bepalen samen het medisch beleid en stemmen dit af met verwanten en/of het begeleidingsteam.
 • Een groot team met verpleegkundigen, de gedragsdeskundigen, verschillende medisch specialisten (zoals neuroloog, psychiater, dermatoloog, klinische geneticus) en paramedici in het gebouw en op de terreinen.
 • Samen lunchen met de collega's van het gezondheidscentrum.
 • Op de fiets over het terrein visite rijden naar de patiënt.
 • Variabele spreekuurtijden en indeling mogelijk.
 • Geen declaratiedruk en 10 minuten spreekuur.
 • Geen ANW-diensten, wel goede samenwerking met de HAP.

Arbeidsvoorwaarden
Sherpa en Amerpoort bieden je volop de ruimte om jouw deskundigheid in te zetten en de kwaliteit van zorg verder te ontwikkelen.

Meerdere contractvormen en uren zijn bespreekbaar, we bieden een marktconforme salariëring. Bij een loondienstverband zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden. Een zwangerschapswaarneming (per december 2019) behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Wat breng jij mee

 • MSc Geneeskunde plus een afgeronde huisartsenopleiding.
 • Actuele RGS-registratie als huisarts.
 • Een rustige uitstraling en heldere communicatie voor alle gespreksniveaus.
 • Goed multidisciplinair kunnen samenwerken.

Nog vragen of direct solliciteren?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Elisabeth Laceulle (Manager Gezondheidscentrum) op tel. 06 - 83 08 62 83 of Louwrens Boomsma (Huisarts) op tel. 06 - 50 54 71 50.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 25 november 2019.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider