Mondhygiënist Gezondheidscentrum (16-32 uur, Baarn)

Je vak uitoefenen voor een speciale doelgroep en de kennis vergroten van je collegas. Kom met ons in contact als jou dit uitdaagt!

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Het gezondheidscentrum is een gezamenlijk initiatief van twee instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking: Amerpoort en Sherpa. Het Gezondheidscentrum is onderdeel van het expertisecentrum van Amerpoort en Sherpa.

Binnen het gezondheidscentrum hebben we een eigen Praktijk Bijzondere Tandheelkunde met regionale functie. De recent verbouwde praktijk heeft 2 lichte behandelkamers. Het tandheelkundig team bestaat uit tandartsen, mondhygiënisten, assistentes en een anesthesieteam. Aan het gezondheidscentrum zijn o.a. artsen, verpleegkundigen en diverse specialisten verbonden.

Als zelfstandig werkende mondhygiënist ben je verantwoordelijk voor de mondzorg van onze cliënten en kun je je vak in de volle breedte uitoefenen.

'Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.'

Wat mag je doen

Je behandelt zelfstandig cliënten en je werkt nauw samen met de rest van het team om de kwaliteit van de mondzorg te verbeteren.

Je signaleert, adviseert woonbegeleiders en verwanten en geeft waar nodig scholing en voorlichting.

Hoe waarderen wij jou

 • Je wordt onderdeel van een kwaliteitsgericht team in multidisciplinair verband.
 • Een prettige werkomgeving, waar overleg altijd mogelijk is.
 • Een recent vernieuwde afdeling en de beschikking over moderne apparatuur.
 • Een vast contract voor 16-32 uur per week.
 • Een salaris van min. €2.345,- en max. €3.505- (FWG 50 ) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Wat breng jij mee

 • Je hebt liefde voor het vak en een geduldige, vriendelijke houding.
 • Je hebt een afgeronde opleiding Mondzorgkunde.
 • Ervaring in de gehandicaptenzorg is een pré. Ervaren mondhygiënisten met affiniteit voor gehandicapten zijn ook welkom om te solliciteren
 • Je bent goed in staat om te netwerken met verschillende betrokkenen en overzicht te houden.
 • Je vindt het leuk om kennis over te dragen, scholing te geven en overstijgende vragen te signaleren m.b.t. ons scholingsbeleid.

Nog vragen of direct solliciteren?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Elisabeth Laceulle, manager Gezondheidscentrum op tel. 06 - 83 08 62 83.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 3 februari 2020.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider