Ondersteunend Medewerker Isengardlaan 6-8 (16 uur, Baarn)

Zorg jij er als Ondersteunend Medewerker voor dat Isengardlaan 6-8 er tip top uit ziet?Lees snel verder en reageer!

Hoe ziet jouw nieuwe werkplek eruit

Isengardlaan 6-8 is een ruime, geschakelde woning voor mensen met een ernstig verstandelijke beperking en een speciale zorg- en/of begeleidingsvraag. Robijn is rolstoelvriendelijk en is te vinden op locatie Nieuwenoord in Baarn Isengardlaan 6-8 .

Iedere cliënt van Robijn heeft een eigen slaapkamer. Ook hebben 2 bewoners een eigen appartement. De cliënten maken gebruik van 2 badkamers en een gezamenlijke keuken.

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

'Wat ik het mooist vind aan mijn baan is werken met gevoel en beweging. Niets is een trucje.'

Wat mag je doen

Jij als Ondersteunend Medewerker zorgt ervoor dat de gezamenlijke ruimtes, keuken en slaapkamers op de woning Isengardlaan 6-8 er tip top uit zien. Hier wonen mensen met een ernstig verstandelijke beperking een een speciale zorgvraag. Naast een verstandelijke beperking hebben zij ook stoornissen in het autismespectrum en vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag.
Zelf heb jij tijdens je werkzaamheden geen tot weinig contact met de cliënten.

Je vindt het fijn om elke werkdag flink aan de slag te gaan en de spreekwoordelijke bezem door het huis te halen. Je maakt per week 10 slaapkamers schoon, en de gezamenlijk ruimtes (woonkamers en badkamers).

Je werkt door de weeks 4 ochtenden van 9:30 tot 13:30 uur. Je kan zelf invullen welke 4 dagen dat zijn.

Hoe waarderen wij jou

  • Een contract van 16 uur per week in eerste instantie voor een periode van een half jaar met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
  • Een salaris van min. €1.616,- en max. €2.287,- (FWG 20) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
  • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) en een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Wat breng jij mee

  • Je hebt ervaring als Huishoudelijk Medewerker.
  • Je bent bekend met het soort woonvoorziening.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je bent bekend met de werking van schoonmaak(hulp)middelen.
  • Je let op hygiëne.

Nog vragen of direct solliciteren?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met locatie Isengardlaan 6-8 op tel. 035 - 647 55 30.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 30 december 2019. De eerste gesprekken kunnen al gedurende de looptijd plaatsvinden.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider