Secretarieel Medewerker ivm zwangerschapsvervanging (24 uur, Soest)

Ben jij een proactieve secretarieel medewerker die goed het overzicht kan bewaren, ziet wat er nodig is en daarop inspeelt? Lees dan snel verder en reageer!

Wat ga jij doen

Je biedt als Secretarieel Medewerker organisatorische en administratieve ondersteuning aan Clustermanager Ania van den Hoeven en de woonlocaties van cluster 2D.

 • Je hebt regelmatig contact met de Clustermanager over de werkzaamheden, agenda, planningen en mailbox.
 • Je hebt veel contact met de locaties en ondersteunt hen daar waar nodig.

Jouw werk doe je op een proactieve wijze en met de vereiste zorgvuldigheid. Je verricht diverse bij de functie behorende administratieve werkzaamheden, zoals het voorbereiden van mutaties, het regelen van ICT-aangelegenheden en het plaatsen van bestellingen. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie.

Als begeleider heb je veel mogelijkheden om zaken zelf te regelen, in overleg met je collega’s. Je hebt veel ruimte om naar eigen inzicht te handelen, je krijgt vrijheid en verantwoordelijkheid.
Bert Waber | Werkt als begeleider op een woning in Soest

Waar kom je te werken

Je komt te werken op de mooie historische kantoorlocatie van Amerpoort in Soest, Vosseveld, aan de Birkstraat 84. Cluster 2D bestaat uit een aantal woonlocaties die verspreid liggen in Soest. Het gaat om woonvoorzieningen voor volwassenen met een matig/licht verstandelijke beperking, volwassenen met een verstandelijke beperking die zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen, jongvolwassenen met een matig verstandelijke beperking. Daarnaast valt ook het Team Ambulant Soest onder het cluster 2D.

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving.

Je werkt samen met collega's in een taakvolwassen team (vergelijkbaar met zelfsturende teams, maar dan net een beetje anders). Alles draait hierbij om samenwerken. Als lid van het team heb jij een grote verantwoordelijkheid, maar ook ruimte voor creativiteit, om samen na te denken hoe je de taken verdeelt en uitvoert.

Wij vragen

 • Je beschikt over secretariële en administratieve vakkennis op MBO niveau, aangevuld met enige jaren werkervaring.
 • Je beschikt over kennis van de administratieve organisatie en procedures binnen het secretariaat en de in gebruik zijnde geautomatiseerde systemen en programma's. Je houdt kennis zo nodig op peil door het volgen van bij- en nascholing.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en in staat je eigen werk te organiseren.
 • Je bent integer en kunt correct omgaan met vertrouwelijke informatie.
 • Je werkt zelfstandig, in overleg met manager en betrokken medewerkers en stelt prioriteiten in de voortgang van de diverse activiteiten.
 • Je kunt snel schakelen wanneer de situatie daarom vraagt.
 • Je beschikt over sociale vaardigheden, zoals tact, kunnen luisteren, samen kunnen werken, een dienstverlenende instelling, een professionele werkhouding, humor.
 • Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is vereist bij het te woord staan van medewerkers, ouders en andere partijen; het verstrekken van informatie en het afhandelen van telefoongesprekken.
 • Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is eveneens vereist voor het opstellen van notulen, correspondentie, verslaglegging en het redigeren van teksten.
 • Oplettendheid is vereist bij het tijdig en volledig uitvoeren van diverse schriftelijke werkzaamheden.
 • Gevoel voor ordelijkheid en systematiek is nodig bij het uitvoeren van de uiteenlopende secretariële werkzaamheden.

Wij bieden

 • Werken op een prachtige locatie.
 • Een tijdelijk contract van 24 uur per week in verband met zwangerschapsvervanging voor de periode juni t/m medio oktober 2019. Je werkdagen zijn van maandag t/m donderdag.
 • Een salaris van min. 1.800,- en max. 2.675,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.
 • Amerpoort stimuleert dat medewerkers Sterk in hun Werk staan, o.a. door het aanbieden van een gratis cultuurlidmaatschap van CultuurWerkt!

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ania van den Hoeven (Clustermanager) op tel. 06 - 22 91 17 29 of met Myrthe van Brevoort (Secretarieel Medewerker), op tel. 06 - 83 12 67 34.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met dinsdag 26 maart 2019. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 3 april 2019

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren

Je hebt nog 2 dagen om te solliciteren