Vakantiemedewerker Gehandicaptenzorg Amersfoort

Wat doe jij deze zomervakantie? Zoek jij vakantiewerk in Amersfoort en wil jij ervaring als zorgprofessional opdoen of juist uitbreiden? Wil je werken met mensen met een verstandelijke beperking? Dan heeft Amerpoort een leuke vakantiebaan voor jou!

Wat ga jij doen

Als zorgprofessional (in spé) ga jij tijdens de vakantieperiode begeleiders ondersteunen in de alledaagse zorg en/of begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Je ondersteunt ze bij huishoudelijke werkzaamheden in een woning of binnen een dagbestedingslocatie.

De vakantieperiode loopt binnen Amerpoort van juni tot en met september 2019, maar de echte piek wordt verwacht in de maanden juli en augustus. Ben jij de gehele periode of in ieder geval tijdens de maanden juli en augustus een aantal weken beschikbaar? Dan is vakantiewerk bij Amerpoort echt iets voor jou!


Waar kom je te werken

Bij Amerpoort werken medewerkers, cliënten en hun netwerk samen aan een goed leven van zo'n 2450 mensen met een verstandelijke beperking. Zo kunnen zij, net als ieder ander, mee doen aan het dagelijks leven en een bijdrage leveren aan de samenleving. Door te werken in taakvolwassen (zelfsturende) teams wordt de kwaliteit van de begeleiding aan cliënten verhoogd en de continuïteit van zorg gewaarborgd.

Amerpoort kent in Amersfoort ongeveer 40 locaties voor mensen met een verstandelijke beperking van verschillende niveaus en leeftijden. In Amersfoort zijn relatief veel dagbestedingslocaties te vinden, waar mensen met een verstandelijke beperking allerlei verschillende activiteiten doen. Hier leren ze bijvoorbeeld omgaan met dagelijkse activiteiten of werken zij aan opdrachten van bedrijven en particulieren. Cliënten met een licht tot matig verstandelijke beperking kunnen dankzij persoonlijke begeleiding zoveel mogelijk zelf vorm en inhoud aan hun leven geven. Op sommige locaties hebben cliënten naast een verstandelijke beperking ook gedragsproblemen. De begeleiding op alle locaties is gericht op de persoonlijke ontwikkeling en groei van de cliënten. Hierbij hanteren de verschillende teams die in Amersfoort werken, een coachende en reflecterende begeleidingsstijl.

Ben jij er klaar voor om vakantiewerk in Amersfoort te doen op één van onze locaties?

Wij vragen

 • Je bent zorgprofessional of je bent bezig een zorgprofessional te worden door het volgen van bijvoorbeeld één van de volgende opleidingen: MMZ, Helpende Zorg, Social Work, Verzorgende, Verpleegkunde, SPW, SPH of hbo-V.
 • Je werkt graag voor mensen met een verstandelijke beperking.
 • Je bent in ieder geval 17 jaar.
 • Je bent sowieso beschikbaar in de maanden juli en augustus.
 • Je bent flexibel inzetbaar. Werktijden kunnen zijn tussen 7:00 en 23:00 uur en ook in de weekenden. Je rooster wordt in overleg met het team vastgesteld.

Wij bieden

 • Werkervaring in de gehandicaptenzorg bij een goede werkgever.
 • Een tijdelijk dienstverband op basis van een oproepovereenkomst.
 • Het uurloon voor vakantiemedewerkers bij Amerpoort is 9,76 bruto per uur. Ben je ouder dan 23 jaar, dan heb je recht op het minimumloon.

Heb je interesse?

Solliciteer via het sollicitatieformulier op onze website. Vermeld in je motivatiebrief het volgende:

 • In welke periode ben je beschikbaar (met concrete data/periodes).
 • Hoeveel uur kun je in de week werken.
 • In welke werkzaamheden ben je goed en waar liggen je talenten.
 • Welke werkzaamheden lijken je leuk of waar wil je in groeien.
 • Eventuele overige zaken die belangrijk zijn om te weten.

Jouw sollicitatie komt terecht bij verschillende locaties in Amersfoort. De clustermanagers van deze locaties zullen de komende maanden op zoek gaan naar mensen die passen bij hun locatie. Wanneer jij solliciteert, kun je de komende maanden benaderd worden door een clustermanager die jouw brief en CV passend vindt voor zijn/haar locatie. Wij kunnen geen duidelijke datum geven waarop je iets zult horen, omdat nog niet voor alle locaties de vakantieroosters rond zijn.

Vragen over deze vacature?

Omdat je sollicitatie bij verschillende managers van locaties in Amersfoort terecht komt, is het lastig één contactpersoon voor inhoudelijke vragen aan te wijzen. Heb je toch een dringende vraag omtrent je sollicitatie, neem dan contact op met Andrea van Diermen (Recruiter) op tel. 035 - 647 5288 of per e-mail werken@amerpoort.nl

Reageren kan in eerste instantie tot en met maandag 27 mei 2019. Bij voldoende reacties behouden wij het recht voor om de vacature eerder te sluiten.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider