Verpleegkundige Gezondheidscentrum (32 uur, Baarn)

Je vak uitoefenen in de volle breedte. Geen dag is voorspelbaar, dat maakt het nooit saai! Kom met ons in contact over de mogelijkheden!

Wat ga jij doen

Wil jij als Verpleegkundige graag in een hecht team werken en samen de schouders eronder zetten? Jouw creativiteit is heel welkom bij het oplossen van allerlei (zorg)vragen. Gevoel voor humor en urgentie kunnen inschatten zijn heel belangrijk in het dagelijks werk.

Jouw takenpakket is divers en je werkt heel zelfstandig:

 • Telefonische triage, waarbij je door middel van klinisch redeneren de verschillende situaties beoordeelt en afhandelt.
 • Je verricht medisch-verpleegkundige werkzaamheden voor cliënten in de woonsituatie, waaronder BIG-handelingen en complexe verpleegkundige zorg.
 • Je adviseert en ondersteunt andere disciplines, teams en verwanten waar het gaat om de verpleegkundige zorg voor de cliënten.
 • Scholen en toetsen van medewerkers op de BIG-handelingen;
 • Samen met je collega draag je 's avonds de BHV-verantwoordelijkheid voor de terreinen en ben je coördinerend contactpersoon voor woningen en nooddiensten in geval van calamiteiten.

De cliënten dagen mij elke dag weer uit. Om oplettend te zijn, out-of-the-box te denken, samen te werken, grenzen te verleggen, grenzen te stellen, alle cliches bij elkaar. Hoe lang ik hier nu ook werk, zij weten het soms toch weer voor elkaar te krijgen dat ik met mijn handen in het haar sta. En dat is oke, dat mag.

Ilona Oskam, Werkt bij Amerpoort als Begeleider

Waar kom je te werken

Het Gezondheidscentrum is een gezamenlijk initiatief van twee instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking: Amerpoort en Sherpa. Vanaf het terrein van Sherpa wordt eerstelijns gezondheidszorg geboden aan de bewoners aan beide zijden van de Zandheuvelweg.

In het gezondheidscentrum wordt gewerkt volgens het huisartsenmodel. Dat betekent dat de gezondheidszorg is opgezet zoals je die ook in je eigen woonplaats aantreft. Met ons team van o.a. huisartsen, (thuiszorg)verpleegkundigen, tandartsen en de medewerkers van de thuiszorgwinkel werken wij aan kwalitatief goede zorg voor alle bewoners van beide terreinen.

Wij vragen

 • Je hebt een diploma verpleegkunde op hbo- of mbo-niveau met BIG registratie.
 • Je beschikt over recente werkervaring als allround verpleegkundige.
 • Je kunt zelfstandig werken en je beschikt van nature over tact en daadkracht.

Wij bieden

 • Een jaarcontract voor 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Er wordt gewerkt in wisselende diensten en wisselende uren per soort dienst (4-8 uur); overdag, 's avonds (ook weekenden).
 • Een salaris van min. € 2.345,- en max. € 3.505,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Elisabeth Laceulle (Manager Gezondheidscentrum) op tel. 06 83 08 62 83.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 23 september 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider