Verpleegkundige nachtdienst (Baarn)

Je vak uitoefenen in de volle breedte. Zelfstandig werken in de nachtdienst. Lees snel deze vacature en reageer direct!

Wat ga jij doen

Je werkt als Verpleegkundige in de nachtdienst van het gezondheidscentrum zelfstandig en je hebt daarbij alle ruimte. Jouw creativiteit is heel welkom bij het oplossen van allerlei (zorg) vragen voor cliënten op de terreinen van Amerpoort en Sherpa. Gevoel voor humor en urgentie kunnen inschatten zijn heel belangrijk.

Jouw takenpakket is divers:

 • Telefonische triage, waarbij je door middel van klinisch redeneren de verschillende situaties beoordeelt en afhandelt.
 • Je verricht medisch-verpleegkundige werkzaamheden voor cliënten in de woonsituatie, waaronder BIG-handelingen en complexe verpleegkundige zorg.
 • Je adviseert en ondersteunt andere disciplines, teams en verwanten waar het gaat om de verpleegkundige zorg voor de cliënten.
 • Samen met je collega draag je 's avonds de BHV verantwoordelijkheid voor de terreinen en ben je coördinerend contactpersoon voor woningen en nooddiensten in geval van calamiteiten.

Bekijk hoe het is om te werken op een verpleegzorg locatie.

Waar kom je te werken

Het Gezondheidscentrum is een gezamenlijk initiatief van twee instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking: Amerpoort en Sherpa. Het Gezondheidscentrum is onderdeel van het Expertisecentrum van Amerpoort en Sherpa. Bij het Expertisecentrum werken verschillende inhoudelijk deskundigen (zoals artsen, paramedici, verpleegkundigen, gedragsdeskundigen, psychiater) in een ondersteunende rol. Er wordt eerstelijnsgezondheidszorg geboden aan de bewoners aan beide zijden van de Zandheuvelweg. Daarnaast kan vanuit de woongroepen die in de regio wonen een beroep gedaan worden op de regioverpleegkundigen.

Wij vragen

 • Je hebt een diploma verpleegkunde op hbo- of mbo-niveau met BIG registratie.
 • Je hebt recente werkervaring als allround verpleegkundige.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B (een auto is aanwezig). Je werkt vanuit het gezondheidscentrum in Baarn en bezoekt de locaties op de terreinen van Amerpoort en Sherpa per fiets en/of met de auto.
 • Je kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast beschik je over tact en daadkracht.

Wij bieden

 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een jaarcontract voor 4-12 nachten per maand (van 22.30 - 7.30 uur), met uitzicht op een vast contract bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
 • Een salaris van min €2.345,- en max €3.505,- (FWG 50) bij een fulltime dienstverband conform de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, bijdrage ziektekostenverzekering en een eindejaarsuitkering van 7,05%.

Vragen over deze vacature?

Klik hier voor vragen over de sollicitatieprocedure. Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met het Elisabeth Laceulle (Manager Gezondheidscentrum) op tel. 06 - 83 08 62 83.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Omdat Amerpoort mobiliteit belangrijk vindt, hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Reageren op deze vacature kan tot en met maandag 2 september 2019.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

“Ik vind het leuk om met jongeren te zoeken naar een manier van passief bewegen ondanks hun beperking.”

Bekijk het verhaal van  Esther, Coördinerend Begeleider