Stage Gehandicaptenzorg

Ben jij een enthousiaste en ondernemende student die van een uitdaging houdt? En zoek je een stage in de gehandicaptenzorg? Vind jouw stageplek bij Amerpoort!

Waarom een stage bij Amerpoort?

Amerpoort biedt allerlei vormen van ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Van kind tot oudere, van licht verstandelijk tot ernstig meervoudig beperkt, beschut op een woonpark of juist midden in de wijk. Veel cliënten wonen bij Amerpoort en doen dagbesteding, maar we bieden ook logeeropvang, dagopvang, ondersteuning thuis, medische zorg en expertise.

Tijdens je stage ervaar je hoe het echte werk eruitziet en ontdek je of het werk bij je past. Cliënten zijn ook blij dat je er bent! Want je brengt nieuwe energie én ideeën mee. Zo werk je mee aan het vergroten van hun leefwereld.

Als stagiair doe je onder begeleiding van ervaren medewerkers praktijkervaring op. Na je stage kijk je vast en zeker terug op een bijzondere tijd en heb je de cliënten in je hart gesloten.

Ben je benieuwd met welke doelgroepen je kunt werken bij Amerpoort? Kijk dan hier.

Wat biedt Amerpoort?
Amerpoort is een erkend leerbedrijf. We besteden veel zorg aan een goede stagematch en de juiste begeleiding. Loop je meer dan 150 uur stage? Dan ontvang je een stagevergoeding op basis van de cao Gehandicaptenzorg. Je stagevergoeding is maximaal €400,- bruto per maand bij een 36-urige stageweek. Dit is inclusief reiskosten woon-werkverkeer. We werken met eigen stageovereenkomsten, waarin we de afspraken goed op papier zetten. 

Amerpoort denkt ook na je stage graag met je mee. Zo kan je bijvoorbeeld als vakantie- of weekendkracht aan de slag. Of kom je na je afstuderen als vaste medewerker bij Amerpoort werken?

Wat vragen we van jou?
Om in aanmerking te komen voor een stage, moet je een erkende opleiding volgen. Bijvoorbeeld een mbo-opleiding in Zorg en welzijn op niveau 3 of 4. Of een hbo-opleiding, zoals Social Work, Verpleegkunde of SPH. Voor alle stages bij Amerpoort heb je een VOG (verklaring omtrent gedrag) nodig. Die betalen wij voor je. Op de meeste locaties is een vaccinatie tegen Hepatitis B verplicht; je onderwijsinstelling is daarvoor verantwoordelijk.

Solliciteren
Stuur je brief met je motivatie en cv naar stages@amerpoort.nl. Vertel in je brief met welke doelgroep je wil werken, welke locatie jou aanspreekt, hoe lang je stage gaat lopen en op welke dagen je beschikbaar bent. Bij de kennismaking besluiten jij en de werkbegeleider of de stage doorgaat.

Heb je nog vragen?
Je kunt bellen naar Bea Brouwer (Recruiter) op telefoonnummer 06 – 30 84 87 26.

Jouw plek bij Amerpoort

“Mijn eerste werkdag was eigenlijk alsof ik thuiskwam.”

Bekijk het verhaal van Tosca, Begeleider