Sollicitatieprocedure

Mensen met een verstandelijke beperking willen net als ieder ander mens meedoen in de samenleving. Ze willen zich ontwikkelen. Gezien en gehoord worden. Daar zet jij je als professional vol voor in, met een open houding en een frisse blik. Met lef en ondernemingszin. Heb jij dat in huis? Solliciteer en vind jouw plek bij Amerpoort!

Solliciteren bij Amerpoort
Leuk dat je solliciteert bij Amerpoort! Wij lezen eerst jouw brief en cv. Je krijgt zo snel mogelijk reactie. Twijfel je of alles in goede orde is ontvangen? Neem dan contact op met het recruitment team.

Gesprekken
Als jij geselecteerd bent, nodigen we je uit voor één of meer kennismakingsgesprekken. Vaak heb je ook een meeloopdag, zodat je zelf ontdekt of jouw nieuwe werkplek iets voor je is. Soms volgt er nog een assessment. Je ontvangt telefonisch de uitslag van de gesprekken en de meeloopdag.

Arbeidsvoorwaarden
Samen met jouw toekomstig manager bespreek je de arbeidsvoorwaarden voor jouw functie. 

Laatste gegevens
Amerpoort checkt referenties bij werkgevers waar je eerder hebt gewerkt. Ook wordt er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aangevraagd. Dit geldt voor iedereen; ook voor stagiaires en vrijwilligers. De VOG moet vóór jouw eerste werkdag bij ons zijn. De kosten worden door Amerpoort vergoed. Er vindt ook een integriteitscheck plaats via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het register van de Inspectie van de Gezondheidszorg.

Welkom bij Amerpoort!
Zijn alle gegevens in orde? Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan bij Amerpoort! We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt bij Amerpoort. Vanaf je eerste werkdag word je ingewerkt door een directe collega op jouw locatie. Je inwerkbuddy helpt je waar nodig met informatie en wijst je de weg om zelf verder te kunnen. Al voor je eerste werkdag, ontvang je via onze Welkom bij Amerpoort app handige informatie over Amerpoort. Tijdens de introductiedag voor nieuwe medewerkers bieden we je een warm welkom en delen we belangrijke informatie zodat jij een vliegende start kan maken in je nieuwe baan.

Voordat mijn eerste werkdag was begonnen, kreeg ik al een kaartje van mijn nieuwe collega’s. Daarin stond dat ze er zin in hadden dat ik ging beginnen.

Ruby, Coördinerend begeleider
ruby-en-henk-werkfoto-450x450px.jpg

Heb je vragen?
Voor inhoudelijke vragen over een functie kun je contact opnemen met de contactpersoon die vermeld staat in de vacature.

Voor andere vragen over werken bij Amerpoort kun je contact opnemen met het recruitment team.

Amerpoort gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Lees hier meer over het privacy regelement

Jouw plek bij Amerpoort

“Ik heb de tijd genomen om erachter te komen welke doelgroep bij mij past. Nu zit ik écht goed op mijn plek.”

Bekijk het verhaal van Ruby, Coördinerend begeleider